Сергій з дружиною повертався додому від кумів. Посеред села до жінки почав чіплятися і ображати односельчанин Леонід. Але подружжя не відреагувало і пішло додому.

А далі було ще гірше. Ображений односельчанин зі своїми братами вже вночі вдерся у будинок. Нападники жорстоко побили самого Сергія, Олену та її свекруху. Зараз будинок без дверей, розбиті шибки, всюди кров. Жінка мешкає у родичів, а мати з сином опинилися у лікарні.

Чи не найбільше постраждала мати Сергія. Жінка вибігла на крик і отримала штахетиною по голові і знепритомніла. Зараз вона з сином перебуває в нейрохірургічному відділенні Рівне нської міської лікарні.

Постраждалі обурені, переконують: міліція сидить склавши руки. Заяви від Олени не прийняли. Жінка каже, що її навіть залякували в присутності міліціонера.

Свої діагнози змінюють і лікарі. Спочатку у Сергія був перелом ребер, а вже зараз забій хребта. Чоловіку важко пересуватися, а його вже й виписати готові були.

У нейрохурургії опинився і зачинщик розбою. Втім, ні діагнозу, ні пояснень на камеру не захотів давати. Визнає, що вдерся у будинок, але переконує: його спровокував Сергій.

А міліція поки мовчить. Правоохоронці відмовляються від коментарів, кажуть, що потерпілі - з обох боків, а перші результати матимуть за 3-4 дні.