Виставка 21.11.201-5.12.2013 в залі РНСХУ на 16 Липня. Відкриття о 16-00 21.11.2013

Запрошуємо на відкриття виставки двох відомих Рівне нських художників

Віктор Гвоздинський знаходить у звичайному краєвиді власний потаємний світ, чаруючи неповторністю й індивідуалізмом. Його вроджена властивість мислити категоріями пленерності знаходить відповідну фактуру живопису. Натюрморт у творчості художника — це світле сприйняття світу, що відображається в легкому сріблястому колориті, цікавій композиційній побудові. Пейзажі поліського краю, Карпат прокладають місток між автором і глядачем, вводять у світ емоційних переживань («Долинами і луками», «Тече Черемош», «Зима стрічається з весною»).

http://rivne1.tv/news/15141

Олег Безюк - http://bezyuk.com

Його полотна аж надто незвичні. Мистецтвознавці порівнюють їх із Врубелем, Матіссом і Ван Гогом. Його насичені, яскраві, надзвичайно сильні кольори відразу потрапляють у поле зору на колективних виставках. Бо картини ці сміливі, талановиті й дерзновенно добрі. Це саме той випадок, коли формальний стиль, до якого віднесуть роботи, вже не має значення.

Олегу Безюку надходить чимало запрошень взяти участь у міжнародних конкурсах, інших мистецьких заходах. Так, у 2007-му він представляв роботи з живопису у місті Единбург (Великобританія) на „Фестивалі Азії”, був відзначений як кращий художник місяця. На пленері в Польщі за написану роботу його назвали сучасним Ван Гогом. Раніше, в 2001, нашого земляка обрали кращим художником сучасного живопису на міжнародному конкурсі в Австралії. Він - член міжнародних товариств живописців і скульпторів Італії, був фіналістом конкурсу на здобуття національної премії цієї країни в місті Новара.

Олег Львович також визнаний майстер сучасного мистецтва скульптури. В 2003 році успішно представляв Україну в світовому проекті Момумент Людству. Згодом двічі відзначився на міжнародних сімпозіумах-фестивалях у Туреччині: у 2007-му у м. Анталії, через рік в м. Едірне.