Просимо всіх небайдужих людей про допомогу!

В Рівне нській обласній лікарні в опіковому відділенні перебуває в дуже тяжкому стані молодий хлопець Сичик Артур Юрійович, 1999 року народження, якого в результаті нещасного випадку на залізничній станції вразило електричним струмом, отримав опіки 60% тіла. Терміново необхідні донори. Рідні будуть вдячні за допомогу.

Потрібно з понеділка по п’ятницю (з 09:00) прийти до Рівне нської обласної лікарні, каб.100 і здати кров! Група крові значення немає! Потрібні просто донори з будь-якою групою і резусом! Обов’язково потрібно сказати, що кров здається для Сичика Артура Юрійовича, пацієнта Обласної лікарні м. Рівне (опікове відділення). З собою мати паспорт.

Підтримка життя та здоров’я обходиться в сотні тисяч гривень. Родина витратила майже всі свої заощадження, тому змушена просити допомоги від небайдужих. Допоможіть, кожна ваша гривня підтримає йому життя! Прошу усіх відгукнутись і допомогти хто скільки може. Операції коштують великих грошей! Наперед щиро вдячні Вам!

Звертаємося до всіх добрих людей із проханням допомогти і подякувати тим, хто вже пожертвував кошти та здав кров.

Допомогти Артуру можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 5168 7573 1392 6927 (Сичик Артур Юрійович)

Довідки за телефоном: 0683230395, 0733271062 (Таїса, сестра) Артур знаходиться в Обласній лікарні м. Рівне (вулиця Київська, 78Г) у реанімації опікового відділення (палата №14).

Будь ласка, не будьте байдужими!