Всесвітній день аудіовізуальної спадщини

День автомобіліста

Перехід на зимовий час

 

Іменини святкують: Микола, Назар, Параскева

 

Символ дня - "Крокодил". Це критичний день. Енергія дня провокує людину на прояви злоби, агресії, гніву.

Чудовий день для завершення справ і поганий - для їх початку. Краще не ризикувати й не робити великі ставки в житті - занадто велика ймовірність усе втратити.

У цей день не можна піддаватися провокаціям, іти на приводу своїх низьких помислів. Важливо проявляти такі якості, як цілеспрямованість, безстрашність і впевненість у власних силах. Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій.

Бажано уникати юрби: у цей день більше, ніж звичайно, злочинів, зіткнень і примітивного хуліганства.

Це день очищення оселі, внесення в дім священних предметів.

Цього дня треба остерігатись переїдання. Від кави і спиртних напоїв також краще відмовитися. Вони тільки стимулюватимуть тваринні інстинкти, які й так надто активні цього дня.

Cтрижка надасть обличчю краси, поліпшить ваш добробут.

Секс цього дня вкрай небажаний.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні слід уникати конфліктних ситуацій, особливо в колі рідних чи в громадських місцях. Постарайся провести цей день якомога спокійніше, можливо є сенс зайнятися господарськими питаннями. Варто приділити увагу своєму здоров'ю, особливо профілактичним процедурам. Перегляд дієти теж буде не зайвим.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – чудовий день для будь-якого виду діяльності. Зовсім скоро життя навколо тебе закрутиться, і нові хвилюючі події захоплять за собою. Цей день варто присвятити собі. Займися своєю самоосвітою або вирушай на природу. У кожному разі,  варто сьогодні приділити якомога більше уваги своїм інтересам.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – якщо ти сьогодні прокинешся з гарним настроєм, постарайтеся його зберегти на весь день. Пам'ятай, що усмішка обеззброює навіть найпохмурішу людину. Сила й добро - два найсильніших аргументи проти тих, хто заздрить і намагається поставити тобі підніжку.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – це час, коли планувати справи краще, ніж втілювати плани в життя. У тебе може з'явитися безліч цікавих і перспективних проектів. Мало того, - це час мрій, мрії зараз досягають адресата! Бери лист паперу й малюй Карту Мрії. Також цей період хороший для придбання подарунків собі та іншим.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у твоєму житті з'являється місце для сюрпризів і несподіванок. Не зачиняй двері перед іншими людьми, адже тобою керує лише страх.  Пам'ятай, що робити хороші справи можна й потрібно, але не заради похвали та чужої подяки, а заради свого "Я", яке внутрішньо стає спокійнішими і впевненішим у собі.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – тобою заволодіє холодність - удавана чи справжня. Саме зараз варто приймати рішення про особисте життя, - твій вибір буде правильним через твою розсудливість. Але, як завжди, є другий бік медалі - ти можеш надмірно холодно й байдуже підходити до оцінки своїх стосунків. Тут головне - золота середина.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – перша половина дня буде наповнена абсолютно неймовірною енергетикою, яку варто зберегти на весь день. Сьогодні варто сміливо планувати безліч справ. Адже ти не лише встигнете з усіма ними впоратися, але й залучиш інших людей до реалізації власних завдань. Вечір варто провести у приємному закладі, де ти зможеш чудово відпочити у хорошій компанії.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – питання друзів і стосунки з ними будуть цього дня на першому місці. Потрібно бути дуже уважним при спілкуванні і знайомствах, правильно роблячи свій вибір друзів. Зустрічі з однодумцями стануть у цей період буденністю. У тебе з'явиться бажання зібрати вузьке коло людей, "спаяних" однією справою або ідеями.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – внутрішні протиріччя все ще не дають тобі спокою. Спробуй прийняти і зрозуміти позицію інших людей. Варто подумати про те, що в кожної сторони є за що боротися і є пряма свобода вибору щодо переконань і цілей. Саме тому тебе не повинні дратувати люди, які просто мислять інакше. Повір, в них є на це свої причини. Так само, як і у тебе.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні родичі з боку твоєї половинки відіграватимуть важливу роль у твоєму житті. Не проявляй байдужості й неуважності. Речі жовтого та помаранчевого кольору вигідно купувати саме зараз. Сьогодні ти можеш відчувати дефіцит мікроелементу цинк - він міститься в зернових, грибах і яловичій печінці.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – чудовий час для активного відпочинку. Цей день найкраще провести на природі, або ж здійснити велику прогулянку культурними місцями. Сьогодні не час для нервів і з'ясування стосунків. Не перевантажуй себе сильними емоціями. Увечері є сенс прийняти ванну й напитися доброго трав'яного чаю, щоб почати трудовий тиждень з новими силами і відмінним настроєм.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – гарний день для вирішення поточних завдань. Напевно, їх чимало нагромадилося. Не варто зараз відволікатися на вирішення сторонніх проблем. Найкраще, що ти можеш сьогодні зробити - це навести лад у своїх паперах, шафах і навіть думках. Увечері має сенс вимкнути всі телефони і присвятити його собі і родині.

 

 

 

Дозвілля

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

„Гонка”

„Малавіта”

„Сталінград”

 

 

„ Джастін та лицарі  доблесті”

„Гірко!”

 „Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Малавіта”

„Полонянки”

„Сталінград”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

 

Театр ляльок - "Давай дружити" (вистава-гра для дітей), "Півник і Соняшник" (казка про дружбу)

Драмтеатр – „Моя дружина ... , або Як повернути чоловіка”

Стадіо-паб - Гангстерська вечірка "Одного разу в Чікаго..."