Іменини святкують: Веніамін, Карп, Микита

 

День мудрості, отримання нових знань та одержання на їхній основі практичних результатів.

У цей день добре ділитися досвідом, передавати свої знання. Взагалі, це кращий день для мудреців і філософів. Дуже корисно зайнятися самоосвітою.

Не варто починати нові справи або відправлятися у подорожі. Не слід допускати фізичних й емоційних перевантажень.

Це день щедрості й турботи.

Для бізнесменів це дуже вдалий день, особливо для роботи всередині компанії та спонсорства.

Не потрібно себе занадто суворо обмежувати в харчуванні, дотримувати строгої дієти. Дозволяється добре попоїсти – шкоди не буде. Це єдиний день у всьому місячному циклі, коли вживання солодкого бажано і всіляко вітається.

Добрий день для будь-якого ворожіння.

Cтрижка залучить до вас можливість придбання статків, але може посприяти набору зайвої ваги.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні буря над твоєю головою трохи вщухне. Радій яскравому сонечку  Варто більш оптимістично дивитися в майбутнє. Не варто подовгу сумувати. Пам'ятай, що завжди є вихід. Який - вирішувати тільки тобі. Хороший день для походу в торговий центр або в кіно, на виставку.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день найкраще присвятити спорту та оздоровчим процедурам. Басейн, заняття на свіжому повітрі, командні ігри підуть на користь. Зателефонуй знайомим чи друзям і запроси їх разом провести вечір. Вони будуть раді твоєму дзвінку і можливості знову побачитися.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – тобі зараз трохи не вистачає міцного плеча, на яке можна спертися. Спробуй звернутися до класичної зарубіжної літератури. У ній ти знайдеш масу життєвих порад. Цілком можливо, що сьогодні тобі доведеться відвідати якесь зібрання. Якщо є така можливість - не пропусти його. Людям важливо знати твою думку.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні на тебе чекає незабутня романтична пригода. Не варто відразу відмовлятися. Якщо людина довго готувалася до того, щоб тебе здивувати - це людина, гідна твоєї уваги. Більше впевненості в собі, ти обов'язково досягнеш компромісного рішення. Образа і самоїдство нічого доброго не принесуть.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – день, повний ентузіазму і важливих справ. Швидше за все, тобі сьогодні доведеться зустрітися з важливою людиною. А якщо не доведеться - візьми на себе таку відповідальність і зателефонуй. Однак, тобі варто добре підготуватися до спілкування з цією людиною. У кожному разі,  день пройде дуже активно і цікаво.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто привести свою зовнішність і здоров'я до ладу. Якась метушня, яка відбувається у твоєму житті, не дає значущих результатів. Є сенс зайнятися своєю освітою.. Це значно розширить твій кругозір і дасть ґрунт для корисних ідей. Більше довіряй партнеру, він обов'язково це оцінить.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні варто реалізувати більшу частину задуманого. Корисні зустрічі, спілкування, розвиток своїх ідей вже починають давати свої результати. Не зупиняйся на досягнутому. Якщо бачиш, що справа йде - замахуйся на нові горизонти. Цілком імовірно, що твої сподівання виправдаюся , і ти отримаєш навіть більше від очікуваного.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – варто навести порядок в домашніх справах і вирішити наболілі питання. Проблеми на роботі відбиваються на стосунках, тому не слід поводитися надто грубо. Вибачся за свою поведінку і спробуй налагодити мирні і душевні стосунки з рідними і близькими людьми. У побуті можливі розбіжності, але ви разом зможете знайти компроміс.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – відмінний день для того, щоб трохи відпочити, розслабитися і привести думки в порядок. Варто зайнятися плануванням бюджету. На тебе чекає непростий період, тому не варто купувати те, без чого цілком можеш обійтися. Подумай, як ти можеш заощадити. Шкода, але іноді доводиться себе обмежувати.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні варто присвятити день налагодженню домашнього побуту. Це саме та сфера твого життя, яка безнадійно запущена. Прибравши павутину, пил, вимивши всі кутки і склавши речі по поличках, ти будеш значно легше дихати, а твої думки поступово набудуть логічної структури. Чудовий день для вечірньої прогулянки або зустрічі з друзями.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – чудовий день для того, щоб вдихнути на повні груди і вирушити з самого ранку назустріч пригодам. Ти обов'язково знайдеш, чим зайняти себе на дачі  чи в селі. Якщо  в місті - тим більше. Відвідай виставки, музей, кіно, галереї, торгові центри. Настрій багато в чому залежатиме від того, чим ти займаєшся.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні день,  повний несподіванок і пригод.  якщо ти виявиш кмітливість і не будеш лінуватися. На твій дзвінок чекають як мінімум двоє людей - не відмовляй їм в люб'язності. Швидше за все, тобі варто побалувати своєю увагою найрідніших - батьків і дітей. На третьому місці це, звісно, - ти.

 

 

 

Дозвілля

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

„Гонка”

„Малавіта”

„Сталінград”

 

 

„ Джастін та лицарі  доблесті”

„Гірко!”

 „Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Малавіта”

„Полонянки”

„Сталінград”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

 

Театр ляльок - "Бременські музики"

GONZO, кіноклуб – “Життя богеми”, „Найдовший день”

Драмтеатр – „Моя дружина ... , або Як повернути чоловіка”

Сонях, театр - Драма "Руда п'єса"