Міжнародний день кухаря і кулінара

Міжнародний день авіадиспетчера

День працівників харчової промисловості

День військового зв’язківця

Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози

Всесвітній день статистики

Всесвітній день профілактики остеопорозу

Іменини святкують: Пелагея, Сергій, Юліан

 

 

Символ дня - "Голуб". Дуже гарний, світлий і гармонійний день. Не потрібно вносити будь-яку дисгармонію в навколишню енергетику (кричати, говорити нецензурні слова, лаятися).

Це - день чистоти. Добре цього дня наводити чистоту вдома та на роботі. Сприятливо проводити очищувальні процедури.

Гарний день для творчих людей - можуть спасти на думку гарні ідеї. Сприятливий для поїздок і подорожей.

Можна починати нові справи.

Стрижка волосся може притягти зраду, у результаті якої стан вашого здоров'я значно погіршиться.

В цей день потрібно утриматись від сексуальних контактів і не вживати грубу тваринну їжу.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день призначений для духовного очищення і самовдосконалення. Можна відмовлятися від шкідливих звичок і позбавлятися від старих речей. Потрібно прибрати і навести порядок, щоб тонка енергія вільно переміщалася. У другій половині дня стережися зламаних електроприладів. Краще утриматися від походу в місця масового скупчення людей.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні тобі доведеться взяти участь у примиренні між членами сім'ї. Твоя мудра порада і спокійна поведінка допоможуть вирішити складну ситуацію. У другій половині дня займися заготівлею продуктів. Приготування смачної страви допоможе відволіктися від моральних проблем. Увечері спробуй раніше лягти спати.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні можуть загостритися хронічні захворювання. Намагайся не напружуватися і уникати важких фізичних навантажень. У другій половині дня ти зможеш отримати додатковий дохід. Приділи більше уваги родичам літнього віку. Процедури з догляду за шкірою обличчя принесуть гарний результат.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня можуть виникнути конфронтації з сусідами. Не варто гостро реагувати на хамство і несправедливість. Будь мудріше, не зіпсуй собі настрій у вихідний день. У другій половині дня можуть завітати друзі без попередження. Щоб не опинитися в незручній ситуації, запропонуй організувати пікнік на свіжому повітрі.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні можуть загостритися стосунки з родичами старшого покоління. Твої слова можуть образити близьку людину. Зроби перший крок до примирення, і ти зможеш усунути всі наступні складнощі. У другій половині дня знайди спосіб приємно провести час. Спілкування з цікавими людьми в незвичайній атмосфері допоможе забути про проблеми.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день ідеально підходить для переїздів і початку ремонту. Сьогодні багато людей нададуть тобі допомогу і матеріальну підтримку. У другій половині дня на тебе чекає випадкова зустріч із людиною з минулого. Не бійся говорити правду, краще розстав усі крапки над «і». Увечері слід зняти напругу келихом хорошого вина у приємному товаристві.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з людиною із минулого. Не варто загострювати конфлікт і виносити на загал особисті стосунки. Тобі доведеться піти на поступки і виконати дані зобов'язання. У другій половині дня слід зайнятися тим, що тебе порадує. Від вживання спиртного та коктейлів краще утриматися.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день чудово підходить для далеких поїздок і романтичних подорожей. Тобі не варто нічого планувати, довірся перебігу обставин. Зустріч з неординарною особою дасть можливість поглянути на звичні речі іншими очима. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від далеких родичів. Увечері знайди таке заняття, яке допоможе тобі заспокоїти нервову систему.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці не варто вирушати в поїздки і сідати за кермо автомобіля. Тобі доведеться зіткнутися з непередбачуваними обставинами, які можуть змінити плани. У другій половині дня стеж уважно за цінними речами та документами. Від спілкування з неприємними людьми варто відмовитися. Стрижка або фарбування волосся може залучити в твоє життя позитивні зміни.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня намагайся вирішити всі господарські питання і завершити домашні клопоти . Тобі потрібен відпочинок і приємні враження. Вирушай у гості за місто або відвідай міський парк. Намагайся обмежити спілкування на ділові теми. Увечері приготуй приємний романтичний сюрприз коханій людині.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день принесе чимало клопоту і марної суєти. Якщо вдома є несправні прилади і сантехніка, займися усуненням неполадок. У другій половині дня може виникнути конфлікт на ґрунті ревнощів. Твоєму партнерові не вистачає уваги, варто вжити відповідні заходи. Увечері старайся обмежити вживання жирної і солоної їжі.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – варто зайнятися доглядом за своєю зовнішністю. Спробуй кардинально змінити свій імідж. У другій половині дня намагайся не переохолоджуватися і розпочни профілактику простудних захворювань. Твій партнер стомлений одноманітністю і побутовими клопотами. Створи романтичну атмосферу, щоб відновити пристрасть у стосунках.

 

 

 

Дозвілля

„Гонка”

„Малавіта”

„План втечі”

„Сталінград”

„Філософи”

„Гравітація”

 

 

 

„План втечі”

„Гонка”

„Малавіта”

„Полонянки”

„Сталінград”

„Гравітація”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

Театр ляльок - "Звідки беруться діти?" (загадкова історія), "Гусеня" (непосидюча казка)

Рівне нський міський Палац культури - Концерт Павла Табакова

Магнат, розважальний комплекс - KEEP CALM IT*S SUNDAY