В Україні 26 червня стартувала додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Проводять її щороку для людей, які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії. Розпочалася вона з математики. У Рівному складати іспит з цього предмету на додаткову сесію прийшли 13 абітурієнтів.

Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання стартувала з математики. Прийшла складати цей предмет Анастасія Хатунцева. Вісімнадцятирічна дівчина розповідає, у її житті це не перший іспит. Втім всеодно трохи хвилювалася. А не з'явилася на основну сесію, бо мала поважну причину.

Екзамен, я мала екзамен у технікумі. І не змогла прийти. Бо вони накладалися один на одного і потрібно було готуватися і до того і до того. А я не хотіла , хотіла встигнути і там і там. І щоб підготуватися дійсно добре, і були хороші результати, - розповідає складає ЗНО на додатковій сесії Анастасія.

Окрім дівчини здавати іспит на додатковій сесії прийшов й Олександр Петрик.

В мене коротше получилося так що мені дали документи мого одногрупника. Копію. Здач ЗНО де я думав що в мене немає цього предмету. А тепер приїхав буду здавати, - каже Олександр.

Разом із ним до пункту здачі додаткової сесії прийшов і батько Олександра. Чоловік каже, в тому що син складе іспит вдало він впевнений.

Дивіться також: рівнянка за 30 хвилин написала ЗНО з хімії на 200 балів

Цьогоріч іспит з математики на додатковій сесії складає 13 осіб - розповідають уповноважені особи на ЗНО.

Беруть участь учні які з тих чи інших причин об'єктивних не змогли пройти основну сесію. Тобто це участь у міжнародних змаганнях або олімпіадах. Хвороба. Навчання за кордоном. і так далі, - говорить уповноважена особа під час ЗНО Олена Холод.

Наступний іспит німецька мова проходитиме 27 червня. А загалом додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме до 12 липня. 

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber