На Рівненщині шість випускників склали тестування на максимум. З них 5-ро отримали 200 балів з хімії, один учасник - з історії України. 16-річна Вікторія виконала тести з хімії без жодної помилки за 30 хвилин. А от Українську мову та літературу на 199 балів.

Починали ми звичайно з зошита на 60 сторінок, а потім до них доєдналося ще 15 тисяч штук. Ну ладно їх було всього 4.

А ще таблиці та два десятка підручників з хімії. Всі завдання, які там є, 16-річна Вікторія виконала поки готувалася до ЗНО з цього предмету.

Переробила всі різні тести. Восновному працювала практично більш, і пройшла їх минулорічні, - розповідає Вікторія Бурик.

Виконала тестування з хімії за 30 хвилин з можливих 150. Результат - відмінно - 200 балів.

Я знала, що я знаю на 200, але в мене є от таке інколи, що я можу неправильно технічно. Технічні помилки.

Одного балу до 200 забракло з української мови та літератури. З інших предметів теж за 190. Для батьків такі результати не були несподіванкою, адже їхня донька відмінно вчилася з НВК "Колегіум"і також займалася з репетиторами.

Ми зараз думаємо над вибором міста, де буде навчатися. Скоріше всього, що це буде Київ, - говорить мама Вікторії.

На Рівне нщині максимум на ЗНО отримали 6 осіб. З них 5 з хімії, 1 з історії України.

"Два учасника з Рівного. Один з Володимирця...ліцей", "Міський колегіум міста Рівного", "Вараська школа і Тараканівський ліцей, - каже завідувач кабінету ЗНО та моніторингу якості освіти Рівне нського ОІППО Ігор Опольський.

Минулого року на Рівне нщині ЗНО на 200 склало 4 випускники. Рекордна кількість максимальних балів була в 2015 році - аж 51 учасник. 

Читайте ще: на Рівне нщині шестеро осіб отримали найвищі бали ЗНО

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber