Черговий ціновий сюрприз для рівнян. Проїзд у рівненських маршрутках дорожчає. Вперше за останні два роки. Слідом за іншими українськими містами ціни на свої послуги вирішили підняти і місцеві перевізники. Скільки тепер доведеться віддати за подорож містом.

Ось цю звичну наклейку - проїзд гривня вже незабаром може змінити проїзд - гривня пятдесят, а у вечірній час - дві гривні. Автоперевізники пояснюють, тягнути далі нікуди. Теперішня вартість проїзду при такому дорогому пальному - лише збитки для водіїв.

Перевізники вже написали відповідне звернення до місцевих чиновників. Тепер чекають на засідання міськвиконкому. Саме його члени вирішать, якою буде вартість проїзду у маршрутках. Тим часом такі пропозиції перевізників рівняни здебільшого зустріли негативно.

Однак перевізники наполягають на своєму. І попереджають, якщо чиновники на подорожчання не погодяться, водії розпочнуть безстрокову акцію протесту. Тим часом поки Рівне - поки залишається єдиним обласним центром, де ціна на проїзд не зростала вже впродовж двох років.