Постановки за Гоголем, Булгаковим, Кропивницьким покажуть рівнянам театральні колективи із Києва, Львова, власне Рівного та з Білорусі. Вони зібралися на дитячо-молодіжний театральний фестиваль аматорських колективів "ЛіхтАrt". Марина Фурс - далі.

Так презентувала себе зразкова театр-студія "Паралель" з білоруського міста Барановичі на відкритті Третього Всеукраїнського дитячо-молодіжного театрального фестивалю аматорських колективів "ЛіхтАrt". Цього року захід співпадає з ювілеєм театру "Від ліхтаря" Палацу дітей та молоді. А для його засновника це - особливе свято.

Шанувальники мистецтва мають чудову нагоду отримати масу позитивних вражень від перегляду вистав - щодня з 25 по 27 березня у Палаці дітей та молоді. Вхідний квиток на одну постановку коштує десять гривень. Глядачі зможуть оцінити досягнення театральних колективів з Рівного та області, Києва, Львова, Нетішина, Білорусі.

Закриття театрального фестивалю відбудеться 27 березня і пройде в рамках ювілейного концерту з нагоди 30-річчя театру "Від ліхтаря". На ювілейний вечір організатори запрошують усіх випускників театру, тих, хто був з ним пов’язаний, та шанувальників його творчості.