Мешканці одного з мікрорайонів скаржаться, на аварійному відрізку дороги відсутні знаки розмітки. Звернення у відповідні служби виявилися безрезультатними. У проблемі розбирався Андрій Лобчук.

Два роки тому на цьому місці, між зупинками, був пішохідний перехід. Зараз про нього нагадують лише залишки фарби на асфальті та кріплення, на якому висів відповідний знак. Тепер дорогу тут небезпечно переходити, нарікають мешканці мікрорайону "Басів Кут". Люди кажуть: вже втомилися звертатися у різні інстанції, аби їм повернули пішохідний перехід. Утім, відповіді на свої запити так і не отримали.

Представник Державтоінспекції, який прибув сюди на прохання знімальної групи "Рівне 1", запевнив: правохоронці зроблять все можливе, аби невдовзі тут з'явився повноцінний пішохідний перехід. А раніше про проблему тутешніх мешканців просто не знали.

Між тим, тут є ще один пішохідний перехід. Але він, кажуть люди, знаходиться поблизу повороту і тому ходити по ньому побоюються. А коли з’явиться нова "зебра" між зупинками, поки що невідомо.