Картина з піску. Відвідувачам одного з торгівельно-розважальних центрів міста харківська художниця Дар'я Пушанкіна презентувала шоу "Діалог з піском". Бачила його і Ольга Міхньов.

Пальці художниці швидко бігають по піску, що розсипаний на склі. Одним рухом Дар'я створює обличчя героя анімації, в іншу мить на склі — вже пейзаж. У цей час відвідувачі споглядають витвори майстра вже на презентаційному екрані. Малює картини з піску художниця вже три роки. Каже — прийшла до такого виду творчості випадково, але тепер свого життя без нього не уявляє. Фанатів своєї творчості не бачить — пояснює — глядачі покидають презентації мовчки, у роздумах. Майстриня може малювати довго — руки не відчувають втоми. Крім анімацій, створює і пісочні мініатюри. Позитив, який вклала в них Дар'я, обов’язково передасться відвідувачам шоу.

Пісочна анімація — не лише мистецтво. У власній студії в Харкові пісочною терапією Дар'я допомагає дітям-інвалідам розвивати моторику рухів. А спортсменам - відновитися після травм.