Через сильні пориви вітру, дощ та грозу, які пройшли минулої доби на території області на 8 годину ранку 12 червня без світла ще залишається 90 населених пунктів на Рівненщині.

Найбільше ліній електропередач вітер та гілля дерев обірвали у Березнівському, Гощанському, Здолбунівському, Костопільському, Рівне нському та Сарненському районах. Чимало було відключень минулої доби й у місті Рівне .

Керівництво «АЕС Рівне обленерго» дякує усім мешканцям області, які виявили свідомість і телефонували до операторів Дзвінкового центру, аби повідомити про можливу небезпеку — обірвані лінії електропередач. Це дозволило енергетикам чимскоріш відновити електропостачання та не допустити уражень електричним струмом серед населення.

У тих районах, де зараз ще немає світла працюють ремонтні бригади ПАТ «АЕС Рівне обленерго».

Також енергетики закликають громадяни пам’ятайти, що в ніякому випадку не можна наближатися до обірваних проводів на відстань 10 метрів, категорично забороняється намагатися самотужки відновити електропостачання – це можуть робити лише працівники «АЕС Рівне обленерго».

Якщо Ви виявили обірваний провід, то відразу телефонуйте у диспетчерську районних електромереж, або ж за телефоном Дзвінкового центру 694279.