У поліську глибинку прийшов газ. У селі Селець, що у Дубровицькому районі тепер мають блакитне паливо. Цей населений пункт став лише п'ятим у районі де буде газ.

Половина мешканців села Селець вийшли на центральну площу аби побачити як їм офіційно відкриють газ. Чекають чиновників. Останні помпезно з'являються. На свято до Поліщуків завітав сам голова правління НАК «Нафтогаз України» Євген Бакулін.

Після перерізання стрічки та запалювання голубого вогника чиновники вже традиційно вирушають смажити яєшню. У гості завітали до родини Белелів.

Поїли і поїхали далі. Господиня Вікторія Белеля збирається мити посуд. Каже, аби підвести газ до хати, затратили дев'ять тисяч гривень. Хоча гроші чималі, але тепер мають зручність та комфорт.

Газ до села підвели порівняно за короткий термін - лише півроку. Майже 80 відсотків мешканців погодились мати у себе блакитне паливо.

На центральний газопровід гроші виділила компанія "Нафтогаз". Вуличні мережі селяни прокладали за власний кошт.

Незабаром планується газифікувати ще шість сіл у Дубровицькому районі. Для цього планується затратити 16 мільйонів гривень. Та на цьому проблема газифікації не закінчується. Адже без блакитного палива ще залишаються Володимирецький та Зарічненський район.