Водоканал — місту. Передати комунальне підприємство у власність громади Рівного міські депутати проситимуть обласних. І обіцяють, що на якості послуг це ніяк не відіб'ється. Розглядали на сесії Рівнеради й питання земельних паїв та комунальних боргів. За перебігом стежила Марина Попова.

Підприємство, яке забезпечує водою Рівне , має належати місту: вважають депутати Рівне ради. Їхню позицію підтримує й міський голова Володимир Хомко. Він на це має власні причини.

З "мертвої" точки на засіданні зрушило питання забудови вулиць Макарова та Пржевальського. Вирішити його депутати Рівне ради не могли ось уже п’ять років. Нарешті після численних суперечок та акцій протесту затвердили проект землеустрою. Частину ділянки вирішили виставити на аукціон для комерційного будівництва. Решту — роздати пайовикам. Втім останні, хоч і чекали цього п’ять років, переконані: їх намагаються ошукати.

Міські обранці запевняють: витрати на комунікації ще не рахували, а на земельні ділянки для власної вигоди не претендують. Додають: за комунікації людям платити доведеться у будь-якому разі.

Окрім цього, депутати своїм рішенням дозволили ЖКП міста не видавати довідки громадянам, які мають борги за комунальні послуги. Міські обранці розглянули всі заплановані питання і наступного разу зберуться в сесійній залі уже за місяць.