Перевізники страйкують! Протест розпочався на виїзді з Рівного. Потім майже півтори сотні вантажних автомобілів, обклеєні транспарантами, рушили на податкову та Нацбанк. Що вимагали перевізники — з'ясовував Ігор Шумик.

З десятої ранку сюди з’їжджаються вантажівки. За якихось півгодини назбиралося понад півтори сотні. Далекобійники вимагають, щоб Президент, уряд і Верховна Рада змусили банки на півроку відтермінувати строки сплати кредитів. Переконують: вони затягнули зашморг на всіх водіях.

Перевізники Рівного продовжують всеукраїнську акцію, яка розпочалася у багатьох містах України. Автівки обклеїли банерами. А у своїх бідах звинувачують державу.

Від обласної лікарні пікетувальники вирушили до податкової. Всі свої вимоги говорили в гучномовець. Проте їх ніхто не почув, навіть не вийшов поспілкуватися.

Зменшити ставки податків та зборів із власників автотранспортних засобів. А також унормувати тарифи, які відповідали б цінам на пальне – ось основні вимоги мітингувальників.

Перекривати автошляхи страйкарі поки не збираються, але мають конкретний ультиматум. Якщо банки, податкова і в першу чергу чиновники їх не почують, обіцяють зупинити свою роботу на тиждень.