У Рівному поліцейські вилучили у закладчика майже кілограм психотропів.

Загалом у 28-річного раніше судимого рівнянина вилучили майже 150 закладок із небезпечними наркотиками: їх вартість за цінами «чорного» ринку становить майже півмільйона гривень.

У поле зору працівників роти поліції особливого призначення 20 квітня близько 19 години потрапив чоловік, який неподалік вулиці М. Карнаухова ходив по полю.

Під час поверхневого огляду поліцейські у нього вилучили 49 закладок «альфа-PVP» вагою 80 грам, ніж та стартовий пістолет.

У подальшому за місцем проживання 28-річного мешканця Рівного слідчі, оперативники управління протидії наркозлочинності за силової підтримки спецпризначенців провели невідкладний обшук, де виявили 89 розфасованих пакетиків із особливо небезпечною психотропною речовиною вагою 200 грамів, три полімерні ємності із вмістом «альфа-PVP» загальною вагою понад півкілограма. Також вилучили банківську карту, мобільні телефони, сім-карти, зіп-пакети, ізоляційну стрічку та балони з фарбою.

Крім того в місцях, де молодик встиг зробити закладки, поліцейські виявили та вилучили іще 10 пакетиків із «альфа-PVP».

Правоохоронці встановили, що 28-річний мешканець обласного центру замовляв велику кількість наркотику через одну із логістичних компаній, а в подальшому фасував та розкладав закладки в різних районах міста й області.

Він і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежів та шахрайств, за що із 14-ти років відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі Рівненського РУП за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури повідомили 28-річному рівнянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Про це інформує Відділ комунікації поліції в Рівненській області.