Павербанк врятував кінцівку. Мотивуюча історія військового з Рівного. Перебуваючи на фронті, чоловік отримав посилку з необхідними речами. Її зібрали у рівненському дитячому садочку. Подарований павербанк, який під час обстрілу перебував у кишені, врятував військовому ногу. Сьогодні чоловік завітав у дитячий садок аби подякувати та познайомився з родиною, яка зробила йому такий подарунок. Як все було, дивіться у сюжеті.

Несподіванка для дітей. На свято весни у дитячий садок Рівного завітав військовий. Малюки не розгубились.

Миколі 37 років. З перших днів великої війни пішов добровольцем на фронт. Донеччина, гарячі точки - це основний напрямок, де чоловік постійно перебуває.

Нині Микола на реабілітації. Завітав саме у цей дитячий садочок невипадково. Торік, напередодні Різдва, заклад брав участь у всеукраїнському флешмобі "Коробка тепла для захисника". Діти, їх батьки та працівники закладу зібрали більше сотні коробок з необхідними речами для захисників. Один з пакунків потрапив до Миколи. Подарований павербанк врятував ногу.

Директорка дитячого садочка пригадує, як у кінці 2023-го складали коробки. Хотіли подарувати частинку тепла військовим напередодні новорічно-різдвяних свят.

Всі пакунки відправили військовим на схід, на лінію фронту. Нещодавно працівники дитячого садочку дізнались приємну новину.

Такою була реакція Анни, коли дізналась, що їхній павербанк врятував військового. Анна, Сергій та їхній трирічний син переїхали з Харкова у Рівне на початку великої війни. Відтоді постійно допомагають військовим.

Сьогодні захисник та родина, яка зробила йому такий подарунок - вперше зустрілись.

Незабаром Микола повертається на фронт. Повезе туди вітання від дітей та гостинці для побратимів, які сьогодні передали у дитячому садочку. Своєю чергою подякував усім, хто підтримує військових і наближає Україну до перемоги.

Читайте також: На Рівненщині кількість хворих на сезонні застуди зменшується