Фото ілюстративне
Учора, близько 22-ї години в селі Острожець Дубенського району, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. Про це інформують в патрульній поліції Рівненської області.

Під час перевірки документів у водія патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на місці, результат позитивний — 2.62 проміле. До того ж патрульні з'ясували, що керманич не отримував посвідчення водія.

На 26-річного чоловіка склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння) та за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, що не має права керування) КУпАП.

Інша подія трапилася вже сьогодні у комендантську годину у селі Верба Дубенського району. Там патрульні зупинили квадроцикл SOK MOTO без номерного знаку.

Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Результат позитивний — 1.83 проміле.

Також керманич не мав права керувати таким транспортним засобом, адже не отримував посвідчення водія і вчинив правопорушення повторно протягом року.

На 34-річного чоловіка патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) КУпАП.

А також постанову за ч. 1 ст. 121-3 (Керування транспортним засобом без номерного знаку) КУпАП.

Читайте також: Потрапили на гачок аферистів: жителі Рівненщини переказали свої кошти шахраям