Допомагають армії, переселенцям і не тільки. Попри війну на Рівненщині не забувають про людей похилого віку, інвалідів та дітей. Зокрема, небайдужі продовжують надавати допомогу у будинки-інтернати та різні громадські організації. Про одну з таких історій - дивіться далі.

Сергій Павлович 20 років перебуває у Дубенському будинку-інтернаті для людей похилого віку. Для нього та інших підопічних кожен день, як рутина. Тому, коли приїжджають волонтери та благодійники - це свято.

Загалом таких як Сергій у закладі 283 людини. Під час війни кількість збильшилася. Інтернат поповнився і переселенцями. Відтак, необхідність підтримки зросла.

Напередодні Трійці у Дубенський будинок-інтернат вкотре завітали благодійники, аби навіть під час війни розважити людей.

Окрім будинку-інтернату, благодійники підтримують й інші місцеві організації. Зокрема, "Добочин", які опікують пів тисячі потребуючих.

"Доброчин" функціонує близько 25 років. Громадська організація опікується АТОвцями, людьми похилого віку та дітьми-інвалідами з дитинства.

У такій не легкій ситуації Нелю Фесюк та інших підтримують у "Доброчині" та інші волонтери.

Та окрім матеріальної допомоги, яка вкрай необхідна під чай війни, потрібно у морально підтримувати тих, хто цього потребує.

Читайте також: Адвокати Брюсселя та Кракова подарували рівненським медикам автомобіль "швидкої"