Допоможіть, бо хочу жити. Жителька Здолбунова вже чотири роки бореться з раком. Страшна хвороба прийшла раптово і постійно про себе нагадує. Жінці 41 рік. Працює майстром манікюру аби заробити на життя. Водночас їздить на лікування до столиці. Просить людей не бути байдужими до її біди.

Це Ольга Борцова, яка вже 4-ий рік бореться за своє життя. Одного дня у 2017 році, вона різко стала себе погано почувати та помітила, що в неї сильно виріс живіт. Коли вона звернулася за допомогою в неї виявили кісту. Ольга запланувала операцію по видаленню злоякісної кісти, однак не встигла її зробити.

По тому все таки потрапила до лікарні, де її прооперували. Після оперативного втручання, матеріал кісти відправили на гістологію, яка показала, що це страшна хвороба-Карценома. Далі курс з 6-ти хіміотерапій та направлення на другу операцію. Тому, що при першій операції не видалили органи в тому об'ємі, якому було потрібно.

Далі знову хімія і ще одна операція, яка пройшла успішно. Ольга згадує, як родичі, друзі, колеги, знайомі та просто не байдужі люди зібрали не підйомну для неї суму. Каже, завдяки всім і кожному вона має ще один шанс на життя. Її близька подруга розповідає про той період, каже Ольга тоді була у дуже важкому стані.

З часом Ользі стало краще, як знову трапився рецедив.

Попри свою недугу жінка ходить на роботу. Вона працює майстром з манікюру. Розповідає, що окрім лікування, потрібно за щось харчуватися і взагалі жити. Колеги та клієнти в захваті від такої сили волі, якою володіє Ольга Борцова.

Наразі, Ольгу знову чекає курс хіміотерапії та дороговартісне лікування у Києві. Так, як усі процедури та самі ліки коштують чи малих грошей, жінка просить усіх не байдужих допомогти їй у боротьбі за її життя. Ось карта на яку ви можете перевести кошти.

Читайте також: Найвищий бал: у Рівному школяр склав ЗНО з хімії на 200 балів