Не знаєте, як відіпрати плями від поту на улюбленому одязі? Читайте далі, про найбільш ефективні і швидкі варіанти прання одягу.

Видаляємо плями від поту з білого одягу:

 
1. Нанесіть невелику кількість перекису водню на плями і почекайте, поки він вбереться. Після цього відправте річ в пральну машинку. Також можете розбавити перекис водню в ємності з теплою водою, а після - замочити одяг на півгодини і висушити.
 
2. Змішайте 4 ст.л. порошку з чвертю склянки води, розмішавши суміш до стану кашки. Покрийте цією сумішшю плями і залиште на півтори години. Далі - відправляйте річ в пральну машинку і сушіть при кімнатній температурі.
 
Як відіпрати плями поту з світлих речей:
 
1. Розбавте сіль в спирті в рівних пропорціях. Вилийте отриману суміш у воду. Розмішайте і нанесіть на спітнілі плями на півгодини, а потім виперіть річ в пральній машинці.
 
 
2. Візьміть 1 ч.л. лимонної кислоти і розбавте її в склянці води. Змочіть в розчині ватний тампон і акуратно просочіть жовті розводи на одязі. Зачекайте 30 хвилин, а після чого виперіть річ в пральній машинці.
 
Як відіпрати спітнілі плями з чорного одягу:
 
1. Спініть мило з високою кислотністю (більше 70%) в теплій воді, тепер натріть плями і замочіть одяг на півгодини. Після чого виперіть річ в машинці.
 
2. Замочіть річ в теплій воді і обробіть розчином солі у воді (максимум на 10 хвилин). Виперіть річ на делікатному режимі.