Про відпустку влітку мріє кожен. Щоправда, цього року ситуація спонукає замінити мрії про дальні береги, планами на подорожі рідною країною. Бути ближче до природи й відволіктися від цивілізації – задум цікавий. А на картинках у соцмережах ще й простий. Та от що треба мати з собою насправді і де це взяти?

Виїзд на природу для затятого рибалки чи мисливця – це не дивина. Але що робити, якщо таким задумом ви загорілися вперше? А якщо просто з друзями чи рідними хочеться провести кілька днів у лісі чи на берез річки? Тут допоможе перелік найнеобхідніших речей.

Рюкзак.
Якщо вирушаєте у мандри на кілька днів, та ще й плануєте подолати частину маршруту пішки, оберіть для себе якісний і місткий наплічник. До вибору підходьте ретельно, бо ж саме його доведеться носити за спиною.

Намет.
Кількаденна подорож передбачає ночівлю. Звісно, романтично просидіти усю ніч біля вогнища, але значно практичніше сховатися під накриття – намет те, що потрібно. Їх є величезне різноманіття, як то кажуть від аскетичних до розкішних, які помістять цілу компанію.

Спальний мішок.
Іще одна запорука комфортного сну. Зверніть увагу на «температуру комфорту» при його виборі, тоді ця річ стане корисною, й не принесе зайвого клопоту.

Каремат.
Він захистить вас від вологи, коли захочете присісти, а також додасть комфорту під час привалу.

Одяг та взуття.
Тут важливий комфорт. Адже у повсякденному взутті в гори не підеш, та й у звичайній кофтині в лісі навряд буде комфортно. Ці речі повинні дихати, не пропускати вологи та не обмежувати ваш рух.

Мангал, казанок та інше.
Коли ви вирушаєте на природу, то комфортним повинен бути навіть процес добування їжі та її приготування. І нехай ви везете м’ясо для шашлику з собою, а юшку варите з привезених продуктів, а не добутих тут же. Ніщо не заважає вам робити все це з комфортом, а не як у 19 столітті.

Перелік, звісно, не повний. Більше вам обов’язково розкажуть у магазині «Мисливець». Консультанти тут допоможуть вам з вибором, адже асортимент вражає.

«Мисливець» - це мережа магазинів, яка по-справжньому насолоджується вашим хобі, робить його комфортним. Тож зібрали на ваш вибір товари для мисливства та туризму – і це не лише зброя та ножі з сокирами, хоча і їх вибір налічує сотні екземплярів.

Тут ви знайдете усе, що потрібно для виїзду на природу – від одягу та взуття до намету, мангалу та навіть таких необхідних дрібничок, як ліхтарик, термос чи ніж. Консультанти магазину порадять різновид обраного вами товару, який максимально виконуватиме свої функції й підходитиме саме вашим вимогам. Адже, до прикладу, мисливцю-професіоналу та туристу-початківцю навряд підійдуть однакові намети чи ножі.

А ще «Мисливець» пропонує взяти певне туристичне спорядження в оренду, аби ви один спробували, що таке похід.

Окрім того у магазині «Мисливець» можна обрати чимало цікавих і, що важливо, якісних сувенірів та подарунків, які потішать найвибагливішого чоловіка.

Адреси фізичних магазинів мережі “Мисливець”:

• м. Рівне , вул. Замкова, 10
• м. Дубно, вул. Пекарська, 40
• м. Сарни, вул. Белгородська, 27

Інтернет магазин www.hunter.rv.ua