Шапка не лише предмет гардеробу, а й оберіг від переохолодження! Чи корисно носити, як підібрати, та про що може говорити оздоблення головного убору -- дізнавалися в рівнян. Що з того вийшло

Модних шапок цього сезону є вдосталь, так що навіть найвибагливішій красуні вдасться підібрати капелюшок на свій смак.

Дівчатка беруть отакі моделечки, ось такі модельки. Це в кольорі. Отакі модельки, в більшості такі. Ну хто любить з козирьочком. Зараз мода пішла на об'ємні шапки, щоб об'єм був, хто любить простіший варіант. Тобто це залежить від смаку, - каже продавчиня.

Що нижче температура за вікном, то вище попит. Пані Наталя каже, що якщо бажаєте вдало підібрати шапку, то вона може дати вам кілька корисних порад.

Часто люди підбирають під колір пальто це вже їхнє бажання. Але колір пальто і колір шапки не завжди збігаються. Чому? Тому що може під обличчя не підходити.

В пошуках головного убору ми натрапили на жінку, що сама в'яже і продає. Хендмейд можна придбати за низькими цінами.

Я в'яжу шапки з інтернету, знаєте там заходжу. Отаку ви могли би взяти, зараз така шапочка. Є такі, ось таку тільки що зв'язала, - розповідає майстриня.

Корисне хобі не приносить пані Аллі великого прибутку, проте таким чином вона продовжує сімейну справу і займається улюбленим ділом.

Я зараз в інтернет заходжу, так, але навчила мене мама в'язати. В мене 3 сестри і вони всі в'яжуть.

Та головне у шапці не мода.

Завжди потрібно тримати в теплі потилицю, лобну ділянку і вуха. Тому, що вуха вони більш піддаються те, що я ж сказала перепаду температур, низьких температур ну і особливо вітру. Лобна ділянка відповідно там приносні пазухи, тобто може бути ризик захворіти гострим риносинуситом, бактеріальними інфекціями. Ну і підвищується ризик захворіти взагалі інфекційними захворюваннями, - говорить сімейний лікар.

Але ж як підібрати шапку, щоб вона не лише була приємним аксесуаром, а і функціональним захистом від холоду?

В холодну пору року шапку носити обов'язково, і не нехтуйте своїм здоров'ям.

Отож, не тільки ноги, а й голову потрібно тримати в теплі. Бережіться від застуд правильно.

Дивіться ще: чупа чупс чи Леді Баг: на Рівне нщині діти вже не хочуть бути зайчиками на новорічних ранках