Чупа - чупси, кіндер сюрпризи, фіксики і не лише. Саме такими героями хочуть бути сучасні діти. Пора Новорічних ранків у розпалі. Батьки шукають цікаві костюми для своєї малечі. Традиційні зайчики, ведмедики та ялиночки вже не в моді.

Новорічні ранки у розпалі. Перетворитись в улюбленого героя - мрія кожної дитини. У цьому допоможе карнавальний костюм.

Цього року чупа - чупси, кіндер сюрпризи, ведмедики барні, імбирне печиво таке всяке хочуть.

Майстриня Оксана Казмірук виготовляє новорічне вбрання для малечі. Постійно розмірковує над новими образами.

Чупа - чупс - це біла палочка і беретик такий.

Жінка каже, перевдягатися у зайчиків та ведмедиків вже не в моді. Батьки просять пошити костюми сучасних мультяшних героїв.

Іспанські танцівниці, мультяшні герої, леді баг. Гноміки смурфіки, діти знають. У них синє тіло, білі штанішки і білі ковпачки.

Вже 2 роки Оксана шиє новорічні костюми. Створила більше двох сотень. Ідеї підглядає в інтернеті. Інколи підказують самі батьки.

Ось сороки - ворони, мальвінки, це моркви, але на новий рік це мандаринки.

Не платтям єдиним. Клопітка робота і над аксесуарами. Без них новорічний образ буде не повним. Шапочки, корони, віночки, навіть фрукти та овочі.

Знайшли легкий дитячий пластилін .....ліпив сушив і ось вийшов такий дитячий образ броколлі капусти

Попит на карнавальні костюми нині великий. Адже на порозі різдвяні свята. У школах та садочках тривають новорічні ранки. Все залежить від товщини гаманця. Новорічний костюм своїми руками - це вже рідкість. Зазвичай батьки їх беруть на прокат, рідше купують. Загалом роблять все аби побачити своїх малюків щасливими, а їхні очі сповнені радістю. 

Читайте також: скільки відпочиватимуть школярі Рівного взимку?