Психолог Джуліана Брейнес назвала п'ять несподіваних рис характеру жінок, які дуже подобаються чоловікам

 Ви ніяковієте.

Деякі жінки настільки переживають про почервоніння обличчя, що навіть вдаються до хірургічного втручання.
Але американські психологи довели, що чоловіки схильні з більшим бажанням продовжувати спілкування з жінкою, яка зніяковіла, а не з тією, що зберегла холоднокровність в будь-якій ситуації.
 
Хвилювання чоловіки сприймають як однозначно позитивний сигнал, з такою людиною можна співпрацювати і, напевно, вона не зрадить.
 
Ви відверто говорите про себе.
 
Звичайно, ви повинні обережно розпоряджатися конфіденційною інформацією, щоб її не використали проти вас!
 
Але звичка бути відвертими може зіграти вам на користь при побудові відносин з чоловіком. Психологи стверджують, що у людей, які не бояться здатися уразливими і недосконалими, на третину більше шансів побудувати з чоловіками міцні дружні та романтичні стосунки.
 
 
Ви любите плітки
 
За інформацією психологів, спілкування з плітками здатні зблизити чоловіка та жінку. Але тільки в тому випадку, якщо плітки позитивні. Ви побудуєте міцніші стосунки з протилежною статтю, якщо в процесі комунікації не посоромитеся розповісти те, що почули від оточуючих.
 
Виявляється, начальник втрачає самовладання, якщо запізнитися на зустріч, а секретарка виконає ваше прохання за чашку американо.
 
Чоловік буде вдячний вам за розкриття маленьких хитрощів, які роблять роботу більш приємною. На соціальному рівні він зрозуміє, що ви дбаєте про нього, довіряєте, такі розмови, безумовно поступово зблизять вас!
 
Ви постійно спотикаєтеся.
 
Незручність, регулярні спотикання в танці і навіть те, як ви пролили на себе напій в очах оточуючих робить вас більш людяною і цікавою! Психологи були настільки вражені такою реакцією на промахи жінок, що навіть придумали для цього термін - «ефект помилки».
 
Чоловіки більше симпатизують дівчині, яка буває неакуратною і помиляється.
 
 
Ви занадто чесні, буваєте навіть жорсткою.
 
Ваша відвертість притягує  до вас чоловіків, вони розуміють, що від вас завжди почують правду, навіть якщо вона буде болючою. Ви миттєво станете для чоловіка тим самим критиком, який змушує його йти вперед.
Він навіть не помітить, як стане залежним від вашої думки.