Наші предки вірили, що є ряд забобонів, які допоможуть знайти загублену річ. Яких саме читайте нижче і перевірте чи справді вони допомагають.

 Люди вірили, що якщо в будинку щось загубилося, це не з проста, це витівки домового. Є кілька магічних способів знайти зниклу в будинку річ.

1. Попросіть домового допомогти вам в пошуку зниклої речі такими словами: «Домовик, домовик, погрався і віддай». Річ незабаром знайдеться - просто попадеться вам на очі.

2. З вечора поставте в затишному кутку чашечку молока і печиво - частування для домовичка - і попросіть його, щоб підказав, де шукати пропажу. Підказка прийде до вас уві сні.

Читайте також: Прикмети, які допоможуть зберегти любов у домі

3. Чайну чашку перекиньте на блюдце догори денцем та уявіть, що ви зловили в чашку зниклу річ, як в пастку. Незабаром те, що шукаєте, знайдеться.

4. Закрийте очі і подумки з'єднайте себе і зниклу річ срібною ниткою. Потім уявіть, як ви притягуєте на цю ниточку пропажу до себе.

5. Відпустіть пропажу - перестаньте зациклюватися тільки на ній і перевертати весь будинок в її пошуках. Якщо вона потрібна не терміново, забудьте про неї взагалі на кілька днів і річ знайдеться сама по собі.

6. Пошуки навпаки. Почніть шукати іншу річ, а ця знайдеться абсолютно несподівано, дуже часто такий метод спрацьовує.

7. Увечері перед сном зав'яжіть на ніжки стільця носовичок. Інформація про те, де шукати пропажу, прийде до вас вранці.

Читайте також: Що заборонено робити вранці, щоб весь день удача була на вашому боці