На проект "Громадський Бюджет" у Рівному ((https://rivne.pb.org.ua/projects/96)(подано проект щодо облаштування будівництва)) громадської зони на вулиці Симона Петлюри.

Автор проекту Дмитро Котляров, говорить, що головними задачами проекту є впорядкування зеленої зони, облаштування антипаркувальних стовпчиків, встановлення місця для відпочинку.

Цей проект покликаний вирішити існуючи інфраструктурні проблеми - знищений газон, хаотичне паркування, що унеможливлює нормальне використання хіднику, облаштування зони зустрічей та відпочинку.

За словами Дмитра Котлярова, це уже важливо, бо розвиток громадських зон є пріоритетним у пожвавленні використання міста його мешканцями.

Цей об’єкт повинен бути доступний для усіх груп населення, а його влаштування дозволить маломобільним групам населення безперешкодно користуватись хідником.

Ініціатива вже успішно пройшла оцінку. З 17 вересня розпочинається голосування за проекти громадського бюджету.

Проголосувати можна на сайті rivne.pb.org.ua з використанням ідентифікації через сервіс Bank ID або в пунктах голосування (міськвиконком та ЦНАП). Завершиться голосування 1 жовтня.

pic