Вчора, 9 вересня у Рівному у МПК "Текстильник" пройшов фінал фестивалю краси і талантів "Перлинка і Перлина Рівного 2018".

Серед усіх учасниць була у журналістка телеканалу Рівне 1 - Анастасія Боднарська. Дівчина презентувала 4 вбрання: вихід у дизайнерській сукні, національному одязі, у вбранні кольорів прапору Рівного та у вечірній сукні.



pic



pic

"Подала заявку на участь ще у травні, навіть не очікувала, що пройду усі етапи кастингу. Саме підготування до конкурсу почалося у травні. Ще до самого фіналу, організатори давали нам змогу тренуватися перед глядачами. До прикладу - ми виходили на сцену на День Незалежності, на день міста, а також на півфіналі конкурсу краси" , - розповідає Анастасія Боднарська.

До слова, під час підготовки, всі дівчата займали активну позицію у місті: приймали участь у забігу, волонтерили, разом ходили до церкви таким чином заявивши про себе та конкурс в якому вони беруть участь.



pic



pic

А уже вчора, 9 вересня, на фінальному етапі дівчата вийшли у всій красі та продемонстрували, що у Рівному живуть не тільки красиві дівчата але й дуже талановиті.

Наша Анастасія перемогла у номінації "Міс Творчість", яка повністю характеризує її.

Колектив Рівне 1 вітає Анастасію Боднарську та пишається такими працівниками.



pic



pic



pic