Мотиваційний спікер і тренер напряму healthy lifestyle Мирослава Ульяніна - нова ведуча проекту "Зважені і щасливі".

Мирослава родом з міста Рівне . Почала набирати вагу, коли вступила до університету. Потім одного дня зрозуміла, що треба змінювати спосіб життя. Регулярно займатися спортом почала влітку 2009-го, переглянула своє харчування. З меню зникло м’ясо, борошно, смажене і майонези, кетчупи та молочні продукти.

Виснажливими дієтами довела себе до того, що важила 38 кг. Мріяла стати ведучою «Зважені та щасливі», та з такою вагою це було неможливо. Коли побачила сльози батька, вирішила, що треба набирати вагу.

Про це відома рівнянка розповіла на всю країну у першому ефірі шоу.

Мирослава впоралася зі своєю проблемою і тепер допомагає іншим людям вести здоровий спосіб життя. А поміж тим мережі заполонили фото відомої рівнянки до та після того, як вона набрала вагу.

pic

За такий вибір ведучої проект отримав чимало гнівних коментарів:

Сама Мирослава в одному з інтерв'ю зізналася, що готова до критики:

"Кожну нову ведучу спочатку критикували і я – не виняток. Дуже сподіваюсь що глядачі мене полюблять. Мене полюбила знімальна група та учасники, а глядачі – такі самі люди. Яка я в житті, така я і в проекті. Я не боюсь говорити про свої слабкості. Коли мені хочеться допомогти учасникам і залізти з ними в яму – я це роблю. Гримнути я також не боюсь."