У Рівному презентують книмгу Кена Робінсона «Освіта проти таланту. Сила творчості». Захід відюудеться сьогодні, 16 листопада, о 18:00 у Open Office Платформа взаємодії "Простір".

Сер Кен Робінсон – відомий у всьому світі експерт і публічний спікер з питань освіти, творчого мислення та інновацій, чий виступ на конференції TED має понад п’ятдесят мільйонів переглядів.      

«Освіта проти таланту. Сила творчості» – друга книжка Кена Робінсона, яка вийшла українською мовою. На її сторінках автор розповідає про творчість та її значення у нашому житті.

Робінсон захопливо й доступно описує, як інтелект і креативність працюють на біологічному рівні, й аргументує, чому творчість треба повернути не лише до шкільних класів, а й до організацій. У цій книжці безліч цікавих розповідей про те, як відомі компанії на зразок анімаційної корпорації Pixar досягнули успіху, наповнивши повсякденну діяльність творчістю. А ще приклади з історії, оповіді з життя знаменитостей, які реалізували себе всупереч обставинам, і практичні рецепти, як змінити шкільну систему, компанію чи навіть особисте життя, додавши до них дрібку творчості.

Книжку переклала Ганна Лелів, мовна координаторка перекладу роликів TED в Україні. Автор передмови до українського видання Олексій Молчановський– співзасновник освітньої платформи українських масових онлайн-курсівPrometheus. Саме вони і директор видавництва "Літопис" презентуватимуть книгу в Рівному.

Презентація відбудеться 16 листопада, о 18:00 у Open Office Платформа взаємодії "Простір" (вул. Соборна, 11).

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv