Сьогодні, 14 листопада, в Апеляційному суді Рівненської області роглянули апеляційну скаргу, яку подав захисник Володимира Мартинова. Нагадаємо, що він у стані алкогольного сп'яніння 4 листопада в Білій Криниці скоїв смертельну ДТП. Тоді загинули дві жінки у віці 29-ти та 38-ми років.

Спочатку підозрюваному міський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці. Проте адвокат Мартинова, Андрій Мосійчук просив суд переглянути попереднє рішення представників феміди та змінити запобіжний захід на більш м'який — цілодобовий домашній арешт. Мовляв, тому що водій має третю групу інвалідності та постійно скаржиться на біль у кінцівках.

Зважаючи на це, до Мартинова у СіЗО завтра направлять лікаря.

Прокурор Євгенія Купрун це заперечила. За її словами, інвалідність та погане самопочуття не завадили водію сісти за кермо п'яним.

Підозрюваний Мартинов сказав, що розкаюється у вчиненому і запропонував потерпілим компенсувати усі понесені витрати. На це рідні загиблих відповіли відмовою і додали, що дочку та сестру їм ніхто не поверне. Родичі вважають, що мінімальне покарання для водія — це 10 років за гратами.

Вислухавши усі сторони у справі колегія суддів таки відмовила у клопотанні Володимира Мартинова.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv



pic



pic