Рівненська «Регіна» зазнала третьої поспіль поразки в жіночій Суперлізі України. Цього разу рівнянки в першому матчі другого туру не впоралися з гостями з Тернополя.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Початок матчу залишився за «Галичанкою» 4:0. Проте ближче до середини партії господаркам вдалося майже впритул наблизитися до тернопільських волейболісток. Проте далі, вже вчергове в цьому чемпіонаті, «Регіна» провалилася. Рахунок на користь гостей почав на очах зростати: 11:16, 17:23. І тільки на цій відмітці рівнянкам вдалося зібратися. Да так зібратися, що долю партії могли вирішити один-два розіграши. Господарки майже врятували безнадійний сет, але за рахунку 23:24 вирішальне слово залишилося за «Галичанкою».

В другій партії, отримавши невелику перевагу в рахунку «Регіна» швидко втратила ініціативу і ближче до середини сету знову підвідстала 7:11. Попри всі намагання вирівняти становище, ближче ніж на два пункти тернопільчанки наших дівчат не підпускали. І знову ціною надзусиль рівненські волейболістки майже дістають суперниць 22:23. Але, недарма, в останніх інтерв’ю, головний тренер «Регіни» Ігор Тартаковський акцентував увагу на кінцівках партій. Рівнянки знову не змогли дотиснути суперниць – 22:25.

Ну а про третю партію господарки воліли б швидше забути. Відверто кажучи і не варто описувати перебіг подій. Після одного з епізоду головний тренер «Регіни» просто схопився за голову від неузгодженої гри своєї команди. Рівнянки повністю розклеїлися і рахунок 10:25 повністю відображає перебіг подій у цьому відрізку гри.

Суперліга. Жінки. 2-й тур. 1-й матч.

"Регіна-МЕГУ-ОШВСМ"(Рівне ) - "Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ"(Тернопіль) 0:3(23:25, 22:25, 10:25)

Про це повідомляє ВСЕ