Більше сотні активістів різних громадських організації зібрались біля стін Рівненської ОДА.

Чекають голову ОДА у зв'язку з подіями на Сході України.

Автомайданівці вимагають: відпустити затриманих блокадників та надати медичну допомогу, розпочати розслідування щодо керівництва СБУ та "Корду", причетних до розгону редуту;"зупинити свавілля силових органів щодо розгону та зачистки редутів блокувальників торгівлі на крові".

На місце події прибули патрульні та начальник міськвідділу Василь Зелінський.



pic



pic



pic



pic

Відео журналістки Вікторії Мамотюк:

Відео активіста Сергія Зейналова

Нагадаємо, у понеділок, 13 березня, на редуті "16 добровольчого батальйону" у Кривому Торці відбувся силовий розгін учасників блокади торгівлі з окупантами на Донбасі. Декого з блокувальників арештували.

Рівне нські активісти відвідали Управління СБУ в Рівне нській області. Подібні акції протесту відбуваються і в інших містах України.

pic

ОНОВЛЕНО. Активісти запалили шини біля будівлі. До пікетувальників приїхав голова Рівне нської ОДА Олексій Муляренко. Усі зайшли в приміщення адміністрації. Активісти озвучили держслужбовцям вимоги також звільнити голову СБУ в Донецькій області, а також відсторонення від посади голови Донецької поліції В'ячеслава Аброськіна.

Ветерани АТО кажуть, що готові виїздити на Київ.

В ОДА згадують все, в тому числі і не розкриті злочини Майдану.

Зрештою, домовились, що депутати зберуться на позачерговій сесії, на якій піднімуть питання блокади торгівлі з окупантами.



pic



pic



pic

pic