Де гратиме перші весняні домашні матчі НК «Верес»? Це питання нині непокоїть рівненських вболівальників футболу. Нагадаємо, адміністрація рівненського стадіону «Авангард» проінформувала клуб про те, що найближчі три поєдинки у Рівному через складний стан газону провести буде неможливо.

Керівництво клубу упродовж останніх тижнів вивчало різні варіанти виходу із ситуації. Були розглянуті, як стадіони за межами Рівне нщини, так і арени на території нашої області. Зрештою, було вирішено зупинитися на місцевих стадіонах – у Вараші, Березному та Сарнах. Очікується, що вже у понеділок у ці міста завітають представники Федерації футболу України, які дадуть оцінку можливості проведення в згаданих населених пунктах матчів Першої ліги.

Народний Клуб «Верес», у разі позитивного рішення столичних чиновників, має намір провести по одному поєдинку у кожному з міст. Матчі рівня Першої ліги, безумовно, популяризують в них футбол, стануть яскравою подією для жителів, а «Верес» зможе отримати нових відданих прихильників.

Додамо також, що НК «Верес» відправив до футбольного клубу «Нафтовик» та ПФЛ офіційного листа, в якому місцем проведення гри 12 березня зазначив м.Вараш (як запасні варіанти - Березне, Сарни). Планується, що поєдинок «Верес» - «Нафтовик» розпочнеться у місці атомників о 14:00, повідомляє інформаційна служба НК "Верес".