Вчора, 28 січня, на заправці поблизу обласного центру поліція затримала кількох чоловіків.

На місці затримання працювала знімальна група Першого місцевого. Усі деталі затримання дивіться у програмі "Патруль" в понеділок, 30 січня.



pic

pic

pic

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області, 28 січня, близько 14.20 до поліції надійшло повідомлення, що у селі Люхча Сарненського району невідомий чоловік заподіяв вогнепальне поранення 54-річному місцевому жителю. Чоловік помер у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні. Зловмисник зник з місця події на автомобілі білого кольору марки «Chevrolet».

«Орієнтування з приводу вчиненого злочину було направлено в усі територіальні підрозділи управління поліції Рівне нщини, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Олександр Панасюк. – Через кілька годин поблизу Рівного працівники управління карного розшуку та патрульні поліцейські затримали зазначений автомобіль, у якому знаходилось п’ятеро осіб. Деякі із чоловіків намагалися втекти від правоохоронців. Втім, завдяки злагодженим діям поліцейських, зловмисників затримали. Під час поверхневого огляду затриманих і транспортного засобу поліцейські виявили явні сліди вчинення ними кримінального правопорушення. Чотирьох осіб вже затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, з ними проводяться першопочаткові слідчі дії».

За цим фактом розпочато досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України.