Громадська організація ((https://vk.com/vymir_office)(В.И.М.І.Р)) створила для рівнян "English Speaking Club". Це безкоштовний курс занять з англійської мови, які проводить Гері - американець з Техасу.

На першому занятті Гері розповів про Америку, цікаві і дивні факти з життя американців, нюанси культури своєї країни, повчальні історії про подорожі та поділився порадами, як подорожувати правильно та безпечно. Також, на занятті обговорювали програми обміну для іноземців в США.

"Усі знають програму Work & Travel, але у нас студенти її називають Work & Sleep. Студенти працюють по 12 - 16 годин на добу тому встигають лише поспати і рідко коли виходить поїхати кудись у подорож", - розповів Гері.

Також, він зауважив, що подорожуючи потрібно вміти вибирати готелі або ж для студентів кращою альтернативою буде хостел. Навіть прилетівши в Україну і зупинившись на ніч у готелі Києва, він був вражений цінами.

"У школах Америки не прийнято оголошувати оцінки на весь клас, якщо хтось отримав погану оцінку про це ніхто не повинен знати крім самого учня. Але по обличчю вчительки завжди можна дізнатись у кого яка оцінка. Якщо ти отримав найвищу то вона буде віддавати твоє завдання з посмішкою, а якщо найнижчу - навпаки", - розповідав Гері.



pic



pic



pic

Друге заняття було присвячене музиці.

Кожен бажаючий може взяти участь.