Компанія «Fine City development» розпочала підготовчі роботи на ділянці першого житлового комплексу нового мікрорайону «Басів схил».

Управління ДАБІ у Рівне нській області 28 вересня зареєструвало декларацію на початок будівельних робіт на Басовому схилі — за номером РВ 030162720678.

По периметру ділянки встановлено паркан та розміщений паспорт будівництва.

pic

pic

pic

Перший квартал майбутнього мікрорайону «Басів схил» стане продовженням вулиці Студентської.

pic

Квартальна забудова складається з 6-ти секцій. Перша флагманська секція сягатиме 9-ти поверхів,ще одна буде 6-ти поверховою інші 4 будуть 5-ти поверхові. Загальна кількість квартир – 171. Вони ранжуються не за звичною кількістю кімнат, а за кількістю спалень навколо вітальні, з’єднаної в одному просторі з кухнею.

pic

Апартаменти від 2-х спалень матимуть 2 санвузли. У підземній парковці передбачено 65 місць для автівок.

pic

Також буде забезпечене вільне паркування по периметру кварталу. Житлові секції розташовані так, що створюють між собою двір, повністю закритий для автомобільного транспорту. Наявність дитячих майданчиків, великої кількості зелених насаджень зроблять цей абсолютно безпечний простір бажаним місцем для комфортного відпочинку та спілкування усіх мешканців житлового масиву. Перші поверхи секцій передбачені під комерційне використання. Це робить можливим створення приватного дитячого садочку, спортивних залів, крамниць, кав’ярень, тощо.

pic

pic

pic

План будівництва передбачає здачу в експлуатацію першої 9-ти поверхової секції вже в кінці 2017 року. А весь квартал буде збудований приблизно за два з половиною роки.

pic