Близько 21 години учора, 24 серпня, в Березному 23-річний водій «Audi A6» допустив наїзд на 30-річного пішохода та зіткнувся з «Volkswagen Passat». У результаті ДТП пішохід загинув та троє людей у лікарні.

Слідчі на місці події встановили, що 23-річний водій «Audi A6», житель села Вітковичі, рухаючись вулицею Андріївська, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на 30-річного чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу. У подальшому легковик зіткнувся із автомобілем «Volkswagen Passat» під керуванням 30-річного жителя села Прислуч, який рухався у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці. Водій «Audi A6» та його 20-річний пасажир, житель Березного, отримали закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку,а кермувальник «Volkswagen Passat» — струс головного мозку, травму грудноїклітки, численну садна та рани. Усіх їх госпіталізували до центральної районної лікарні.

За частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідство за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху триває.



pic

pic

pic

pic

pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.