На гачок шахрая потрапило дві острожанки, принаймні 28-річний засуджений катеринівської виправної колонії, у цих злочинах вже зізнався.

Хоча на рахунку його може бути чимало жертв. Бо, щоб виманити гроші, йому не довелося нічого робити, окрім як зробити кілька дзвінків з мобільного.

З таксистом, який приїжджав по гроші, вже поспілкувались оперативники. Той стверджує, що й не підозрював, що допомагає злочинцеві, він просто виконував замовлення. Коштами, які йому дала жертва він поповнював рахунки банківських карток та телефонних номерів. Туди пішли заощадження ще однієї 76-річна жителька Острога.

За обома фактами шахрайства поліцейські відкрили кримінальні провадження, а невдовзі острозькі оперативники викрили і самого шахрая. Виявляється чоловік вже не раз був за гратами і ці злочини вчиняв звідти ж.

Тож, до покарання за скоєння крадіжок він буде ще й відповідати за шахрайські дії. Подібні махінації відбувались ще у двох випадках, але там жертв вчасно зупинили рідні. Тих, кого ошукав шахрай правоохоронці просять звертатись в Острозький відділ поліції.