Суддя Рівненського міського суду Олександр Тимощук, який прославився конфліктами із журналістами та активістами, програв суд за позовом до журналістів Вікторії Мамотюк, Олексія Кривошеєва і соціального юриста Ліани Діновської. Про це на своїй сторінці у ((https://www.facebook.com/viktoria.mamotuk)(“Фейсбук”)) написала журналістка Вікторія Мамотюк.

Нагадаємо, Олександр Тимощук вимагав від відповідачів 200 тисяч гривень компенсації моральної шкоди. Суддя стверджував, що журналістка, перебуваючи у змові з соціальним юристом Ліаною Диновькою, публікувала завідомо неправдиві та наклепницькі матеріали.

Так, 5 липня відбулося останнє судове засідання у цій справі. Суддя Наталія Кушнір, яка рорзглядала справу, відмовила судді Олександру Тимощуку у задоволенні його позовних вимог.

«Епопея першого сезону з суддею "200 тисяч" завершилася передбачувано: суддя програв суд. Наталія Кушнір повністю відмовила Олександру Тимощуку в задоволенні його позовних вимог до мене, Ліани Диновської та Олексія Кривошеєва. Тобто, фактично, визнавши його винним у всьому, що він заперечував», - йдеться у повідомленні Вікторії Мамотюк.