Рівненщина попрощалась зі ще одним Героєм. Микола Куліба, а для побратимів просто дядя Коля, був командиром рівненського відділення "Айдару". Окрім бойових завдань, він часто допомагав дитячим будинками. 23 травня Микола Куліба разом із бойовим товаришем підірвався на протитанковій міні. Вчора тіло "айдарівця" привезли до Рівного. Сотні рівнян прийшли на майдан незалежності, щоб провести Героя в останню путь. Яким запам'ятали побратими дядю Колю - дивіться у сюжеті.

Ще зовсім недавно айдарівець Микола Куліба допомагав дітям зі шкіл-інтернатів у зоні АТО. Побратими називало його "Батя", "Батейко" чи просто "дядя Коля". 23 травня його життя трагічно обірвалось. Він разом зі свої бойовим товаришем підірвався на протитанковій міні біля населеного пункту Тарамчук Мар’їнського району, що на Донеччині. Побратими і всі, хто знав Миколу Кулібу, ніяк не можуть звикнутись з такою втратою. Вони запамятали дядю Колю як хороброго воїна, веселого чоловіка та чуйну людину.

Вже вчора рівняни попрощались зі своїм Героєм. На майдані Незалежності зібрались сотні людей. щоб провести Героя в останню путь.

Сьогодні Героя поховали на його батьківщині - у рідному селі Срібне Радивилівського району.