Майдан. Війна і Рівненщина. Така робоча назва сайту, присвяченого загиблим героям Революції гідності та АТО. Веб-ресурс, нині перебуває на завершальній стадії. Над ним працюють бібліотекарі зі всієї області. І головним завданням, котре ставлять перед собою ідейні натхненники сайту - аби прийдешні покоління знали, хто віддав своє життя за вільну та незалежну Україну.

Це - Катерина, наречена загиблого Героя Небесної сотні - Олександра Храпаченка. Нещодавно вона разом із сестрою Сашка, Ольгою Дятлик, організовували виставку-пам"ять, присвячену майданівцю, адже у них є чимало фото та відео матеріалів, котрими бажали поділитися. Нині вона прямує до обласної бібліотеки, аби долучитися до створення сайту-па"ямяті, котрий буде присвячений героям АТО та революції гідності. Провідний бібліотекар, Раїса Щербан, головна упорядниця веб-ресурсу, і будь-якій інформації та допомозі завжди радіє.

Є чимало схожих видань, інтернет ресурсів, котрі з часом можуть навіть зникнути. А ось зібрати все в одному місці-ось основна ціль, котру пані Раїса поставила перед собою.

Пані Раїса збирає інформацію зі всієї області, з батьківщини кожного героя. І подекуди буває складно отримати бодай крихти інформації. Бо ж для родичів та знайомих загибель найрідніших людей - це великий біль, і говорити на цю тему вони почасти відмовляються.