На Рівненщині у пожежі загинули троє малолітніх дітей. Їм від року до п’яти. Двоє сестер та їх середній брат померли у власному будинку. Батька вдома не було, а матір лише на кілька хвилин вийшла на вулицю. Від чого раптово спалахнуло помешкання – зараз з’ясовують фахівці. Є припущення, що замкнула електропроводка або ж несправним було пічне опалення.

Трагедія сталась у селі Млинок, це ЗаРічненський район. У невеличкій дерев’яній хатині проживало подружжя з трьома дітьми. Того дня малюки з матір’ю були вдома. Остання розтопила піч і вийшла у двір. Діти ще спали.

Того дня 24-річна матір пішла поратись по господарству, пішла у льох. Через деякий час сусіди побачили вогонь і зателефонували до 31-річного батька, який був у лісі де заготовляв дрова. Він сповістив дружину. Вона вийшла на подвір’я, будинок вже повністю палав і зайти всередину було неможливо.

Люди почали гасити оселю. Викликали пожежників. Невеличка дерев’яна хатина палала як смолоскип.

Рятувальникам вдалось приборкати вогонь і об 11.57 пожежа була ліквідована. На місці пожежі вогнеборці виявили загиблими трьох дітей, 2011, 13 та 15 років народження.

Троє малюків повністю обгоріли. Найменша однорічна дівчинка була у ліжечку, дочка 5-ти років швидше за все намагалась врятуватись бо її виявили за диваном. Загинув і трирічний син родини. Сьогодні дітей поховали у закритих трунах. Місцеві кажуть, швидше за все замкнула електропроводка. Але правоохоронці вже встановили – причина пожежі несправне пічне опалення.

У поліції за фактом смерті дітей почалось слідство. Родина погорільців характеризується позитивно. Спиртним не зловживали. У подружжя більше не залишилось малюків. Чи притягнуть батьків до відповідальності за недогляд - поки невідомо. Та люди вже й так покарані, адже немає більшого горя ніж хоронити власних нащадків.