Напередодні Новорічно-різдвяних свят у Рівному простіше поділитись родинним теплом із тими, хто цього не абияк потребує. Вже втретє в нашому місті триває благодійна акція Палацу дітей та молоді та телеканалу Рівне 1 "Добро на Різдво". А в ефірі Першого місцевого ми щодня розповідаємо про дітей-учасників акції, які діляться із глядачами своїми мріями та бажаннями, і які можливо саме ви захочете здійснити. Чергова історія, про доньку загиблого учасника АТО дванадцятирічну Марійку Нечипорук, що має амбітні плани на майбутнє та чимало захоплень.

Ця активна, позитивна та трохи сором'язлива дівчинка - дванадцятирічна Марійка Нечипорук. Вона вивчає англійську та французьку мови, полюбляє в'язати та малювати. Не вихваляючись демонструє свої роботи.

Семикласниця бере активну участь у шкільному житті, розповідає класний керівник Марійки Віра Возняк.

Не дивно, що і майбутня професія, котру обрала дівчинка пов'язана із здоровим способом життя.

Марійка надзвичайно творча, улюблений предмет у школі - трудове навчання. А ще вона хоч і не грає на жодному з музичних інструментів, втім має своєрідне хобі.

А ще грає на звичайнісінькій лінійці.

А мріє Марійка про власний ноутбук, говорить він допомагатиме їй у навчанні.

А ще дівчинка дуже хоче отримати під ялинку унікальний блокнот для креативних людей.

Якщо ви хочете втілити у життя мрії донечки загиблого учасника АТО Андрія Нечипорука Марійки про щоденник та ноутбук шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".