За перший день роботи луцькі поліцейські "розігнали половину Варшавки, Старого та Північного ринків".

А також затримували нетверезих і тих, хто їздив під наркотою, оформляли ДТП з потерпілими, їздили на завдання-виклики, викликали підкріплення і надавали допомогу, про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лучанин Дмитро Бурда.

"Результати: розігнали половину Старого базара, Варшавки, Північного базара. На пр.Волі ближче до Цума майже немає жодної машини під знаками)... Навиносили цілу кучу адмінпостанов, затримували нетверезих і тих, хто їздив під наркотою, затримували злісних непокірних їх "законним" вимогам, оформляли ДТП з потерпілими, їздили на завдання-виклики, викликали підкріплення, надавали допомогу. В кого є радіостанція чи радіосканер, можете почути на їхній частоті сьогодні аншлаг, канал не затикається, постійні орієнтування, запити, перекриття, переслідування.

Вже відсьогодні почалася маленька війна, бо неправильна парковка - це їх пріоритет, зразу постанова по 122 КУпАП, а коли в машині нема водія - машини нащось фотографують, хоча це не є автоматична фотофіксація правопорушення. Починаємо жити, ну і їздити, по новому", - написав очевидець.



pic

Джерело: Volynpost