На Рівненщині - нова рекордсменка. Їй всього два роки, а вона вже знає 194 столиці країн світу. Маленька Аріна Шугалевич з Дубровиці вже прославилась, бо ж потрапила у "Книгу рекордів України". Незвичайний талант доньки батьки виявили випадково. Поспілкувались з юною рекордсменкою і наші журналісти.

Ось так легко і невимушено Аріна Шугалевич з Дубровиці назвала 194 столиці країн світу. Дівчинка, якій лише два роки і один місяць, знає ще й визначні місця кожного міста. Завдяки цьому й встановила рекорд України. Майже дві сотні столиць вивчала півроку. Розпочалося усе із атласу, який подарували дівчинці батьки. Легкі назви Аріні далися швидко, але на диво ще легше дівчинка запам'ятовувала складні.

Талант у дитини батьки розвиватимуть і надалі. Тож на черзі автомобільні бренди та моделі. Та, переконують, усе це не для нових рекордів, а для розвитку малечі. Аби виростала ерудитом. Тим паче, що поки повторювати столиці для Арінки ніби розвага.

А поки ж маленька Аріна отримала сертифікат від української книги рекордів за "Максимальну кількість відтворених напам'ять столиць світу".