25 липня відбудеться презентаційний показ японського художнього фільму «Клевань, тунель кохання», зйомки якого проходили за сприяння обласної державної адміністрації в місті Рівне та селищі Клевань.

Романтичну драму зняв японський кінорежисер Акійоші Імазакі у 2014 році. Прем'єра фільму відбулася у листопаді того ж року на Ханойському міжнародному кінофестивалі. Натомість загальнояпонська прем'єра відбулась цьогоріч в лютому на «Українському вечорі» у Токіо. Сюжет картини безпосередньо пов'язаний з рівненським дивом природи – Тунелем Кохання.

Показ фільму у Рівному відбудеться в конференц-залі готелю «Мир».

Початок о 18 годині. Вхід вільний.

Запрошуються всі бажаючі.

Довідково. Кіномитці з Японії шукали природні декорації для свого фільму по всьому світу, а знайшли в Україні – у лісовому куточку, що йменується «Тунелем кохання».

До того ж, дивовижність української місцини настільки вразила зарубіжних митців, що вони змінили назву кінострічки на однойменну – «Клевань, тунель кохання».

У сюжеті фільму випробування долею юнака та юнки, закоханих один в одного. Головну роль в кіно зіграла улюблениця японської публіки, 17-річна модель та актриса Мікі Хонока.

pic

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА.