Мова йде про міський відділ міліції. Звідти зникло 27 кілограмів каміння. Воно знаходилось у кімнаті зберігання речових доказів. Але замість бурштину у пакетах знайшли сміття та пісок. За цим фактом знову розпочалось слідство, але як показує практика - винуватців найвірогідніше не знайдуть.

Саме в цих пакетах лежало 27 кілограмів бурштину. Зараз тут сміття та пісок. Таку підміну помітив киянин у якого і вилучили дане каміння.

Киянину повернули вилучені пакети, але каміння всередині не було. Як йому пояснили, воно зникло з кімнати зберігання речових доказів. Або правильніше сказати його підмінили на непотріб. Чоловік написав заяву, про зникнення його бурштину.

Ведеться слідство і у прокуратурі. Тут повідомили, що доступ у кімнату, де зберігались речові докази, мали лише кілька осіб.

Орієнтовна вартість зниклого каміння 40 тисяч доларів. Юристи припускають, що самі ж міліціонери його й підмінили, а потім збули.

І справді, восени минулого року невідомі особи винесли з обласного управління міліції 130 кілограмів сонячного каміння і 80 тисяч доларів США. Винні і досі не покарані. Мабуть, варто задуматись про кадрові зміни в управлінні.