За добу до міліції надійшло 28 повідомлень про скоєння крадіжок. За 22 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Міліціонери встановили, що крадіжку з будинку 55-річної жительки Острога скоїв 35-річний мешканець районного центру. Чоловік через вікно проник у житло, звідки викрав телевізор, кухонний комбайн та пилосмок.

Крадіжку з господарства 37-річного рівнянина скоїв 30-річний житель обласного центру. Чоловік викрав гіпсовий декоративний карниз.

Крадіжку з автомобіля на вулиці Курчатова у Рівному скоїв 22-річний житель обласного центру. Молодик поцупив гроші та мобільний телефон.

Крадіжку дитячого велосипеда, який залишив без нагляду син 38-річної жительки Острога, скоїв 23-річний місцевий мешканець.

Вулик та човен із підсобного господарства 57-річного жителя села Хмелівка Березнівського району, викрали четверо жителів села Харалуг Корецького району: двоє 19-річних, 18-ти та 17-річний молодики.

Крадіжку барсетки з грошовими коштами в сумі майже 1000 гривень через незачинене вікно маршрутного таксі "Рівне -Здолбунів" cкоїв 7 липня у Здолбунові 22-річний житель міста Ходорів Львівської області. Про це повідомили на сайті СЗГ УМВС України в Рівне нській області